Direct la continutul paginii »

Star S&R SRLSocietatea STAR S&R SRL este profilata pe urmatoarele domenii de activitate: activitati de proiectare si executie constructii civile si industriale, activitati de ignifugare a  materialelor combustibile,unic producator de substanta ignifuga "FLAMSTOP1", activitati recreative, hoteluri si restaurante, activitati de turism piscicol,reparatii curente si capitale, modernizari si alte activitati conform statutului societatii.

Din anul 1991 de la infiintare si pana in anul 2004 societatea s-a organizat construindu-si o baza de productie proprie, avand ca activitate de baza  productia articolelor  de tamplarie mobilier din lemn, mobilier de gradina.

In acest context, in aceasta perioada s-au incheiat si finalizat cu succes o serie de contracte de furnizare cu autoritati publice locale si beneficiari privati., la obiective socio-culturale, scoli, gradinite, camine de batrani, primarii,si alte obiective.

In paralel cu aceasta activitate , societatea s-a autorizat din anul 1994 in domeniul ignifugarii de materiale combustibile, mentinand activ acest domeniu de activitate prin derularea de contracte cu institutii publice si private din judetul Dambovita si din tara, autorizandu-se si ca producator de solutie ignifufa Flamstop-1.

In anul 2002, S.C. STAR S&R S.R.L. a cumparat in localitatea Comisani un teren si imobil destinat activitatii de pescuit sportiv, in vecinatatea bazei de turism piscicol si agrement “La Casa Verde”. Cu aceasta ocazie, s-a dezvoltat activitatea de alimentatie publica si agrement in colaborare cu obiectivul turistic sus mentionat.

In anul 2004 s-a dat in folosinta Complexul turistic "LA CASA VERDE" care este situat pe o insula in mijlocul unui lac, clasificat de Ministerul Turismului cu 3 stele, pentru cabana de turism piscicol avand o capacitate de cazare 25 locuri,si restaurant (cu bucatarie si bar) capacitate 55 locuri.

Terasa amenajata pe malul lacului cu o capacitate de 150 locuri, in proprietatea SC STAR S&R a raspuns necesitatii momentului de acoperire a potentialului turistic al zonei.

Ulterior, societatea s-a indreptat catre activitatile de constructii si instalatii cu preponderenta, in functie de nevoile pietii, impreuna si in armonie cu societatile SC CONTRUST PROD SRL si SC EUROGLOBAL CONSULTING SRL, formand astfel un grup de firme.

In urma participarii la numeroase licitatii publice, SC STAR S&R SRL a obtinut credibilitatea pe plan local in prestarea unor activitati in domeniul constructiilor si instalatiilor la institutii de interes public, precum si la persoane juridice din sistemul privat si persoane fizice.

Astfel, in perioada 2000 – 2011, firma a prestat lucrari de constructii si instalatii si furnizare dotari – mobilier din lemn la obiective precum:

 • Universitatea Valahia – lucrari de constructii si instalatii, finisaje si modernizare laboratoare ; ignifugare poduri si sarpante
 • Şcoli, licee si gradinite din Targoviste – lucrari de reparatii tamplarie usi si ferestre,reparatii si revizii la instalatiile de gaze naturale; ignifugare poduri si sarpante;furnizare mobilier
 • Primaria Targoviste – revizie si reparatii instalatii, achizitii dotari mobilier;
 • Caminul de batrani Pucioasa-achizitie si montaj sisteme solare
 • Primaria din jud. Dambovita – reparatii curente la scoli din satele limitrofe, amenajare locuri de joaca pentru copii;
 • Caminul – Spital Tuicani – Dambovita – lucrari de reparatii si revizii la instalatia de gaze;
 • Sanatoriul Moroieni – instalatii si constructii spital si vila;
 • Grup Şcolar Agricol “Dr. C Angelescu” Gaesti – lucrari de reparatii invelis de tabla, montare opritori zapada, instalatii electrice impotriva descarcarilor atmosferice;ignifugare poduri si sarpante
 • Centrul de Ingrijire si Asistenta Sacuieni – reparatii instalatii sanitare, verificare instalatii electrice si de gaze , instalare boiler, reparatii instalatii incalzire, ignifugari, lucrari de modernizari; 
 • Centrul de Recupereare si Reabilitare Neuropsihomotorie – Gura Ocnitei- lucrari de reamenajare spalatorie, arhitectura, instalatii sanitare ,electrice si de incalzire, reparatii si modernizare pavilioane, reparatii instalatie sanitara, de incalzire si mobilier, Spitalul Manastirea Dealu – reparatii la conducta de apa si la instalatia sanitara;ignifugare poduri si sarpante
 • CMRN – GURA OCNIŢEI – achizitie echipamente solare si montaj,contorizare individuala gaze naturale, reparatii si revizii la instalatia de gaze naturale;
 • UM 01263 Targoviste- furnizare materiale de constructii, si alte materiale
 • Persoane fizice-constructii ,instalatii sanitare,termice,electrice,sisteme solare

In anii 2005-2010, in urma unei prospectiuni a pietei, SC STAR S&R SRL s-a orientat catre activitatea de prestari de servicii de proiectare si consultanta de specialitate in vederea atragerii  si implementarii de fonduri europene.

In acest domeniu societatea a implementat si are in derulare peste 15 contracte de proiectare si consultanta cu instituitii publice (comune din judetul Dambovita si alte judete din tara) si beneficiari privati din tara pentru implemetarea unor proiecte prin programele de finantare active : Sapard Masurile 3.4, 3.1, 1.1 si  FEADR prin Masurile 123, 121, 322, 312 in domenii de perspectiva pentru dezvoltarea societatii romanesti, respectiv : dezvoltarea infrastructurii, si in mod special modernizare si extindere apa, canal, gaze, drumuri precum si ferme zootehnice, pensiuni turistice, infiintare de culturi , achizitii utilaje agricole,  si alte obiective de interes national si european.

In domeniul imobiliar, incepand cu anul 2009 a inceput promovarea cartierului  residential “Cornisa Ialomitei”. Amplasamentul cartierului rezidential se afla in jud. Dambovita, Strada Caramidari-Centura Targoviste in zona de NV a orasului Targoviste si se intinde pe o suprafata de 3827,61 mp, parcelat pentru zece unitati. Locatia este unica prin amplasament, este situata intr-o zona in plina urbanizare si modernizare, pe care sunt construite in diferite stadii zece vile cu parter, etaj si pod cu posibilitate de mansardare, cu suprafete desfasurate construite cuprinse intre 143,7 mp si 253 mp si 300-400 mp teren aferent. Fiecare vila are cate doua balcoane mari, curte (terasa exterioara amenajata), spatiu  amenajat pentru parcare.

De asemenea, tot in domeniul imobiliar,  in urma unui schimb de experienta efectuat in anul 2010  in Canada, societatea a dezvoltat in propriul atelier de prelucrarea lemnului  activitatii de productie si servicii prin dezvoltarea sectorului de productie case din lemn, de tip canadian,si mobilier de gradina. 

Asa cum se poate observa, casele din lemn sunt printre cele mai cerute produse la ultimele targuri si expozitii imobiliare, mai ales in Europa Ocidentala, de aceea incepand cu luna ianuarie 2011 SC STAR S&R SRL pe baza experientei in constructii civile si industriale acumulate in cei 20 ani de activitate construieste case tip Canadian din panouri cu structuri de lemn.

Structura caselor din lemn:

Infrastructura este alcatuita din fundatii din beton simplu cu talpa rigida si evelatie intarita cu centura armata la partea superioara. Pentru usurinta montajului, peretii se realizeaza din panouri de 2-4 m lungime, usor manevrabili pe santier si usor de incarcat in mijloacele de transport. Stalpii si peretii din panouri de lemn ecarisat –clasa de uscare 16% -atat la parter cat si la etaj/mansarda ,sunt alcatuiti din grinzi din dulapi de grosime de 45 mm, panouri OSB gr.12mm, vata minerala, folie PVC, rigips 12.5mm pe interior, Membrana A330-bariera aer, vapori si hidroizolanta, lambriuri de plastic pe exterior sau zidarie de caramida aparenta, planseul peste parter si peste mansarda este realizat pe dulapi pe cant si placi osb gr.18mm, acoperis pe sarpanta de lemn contravantuita si ancorata pe structura de rezistenta, invelitoarea din tigla bituminoasa sau tigla din tabla tip Lindab. Prinderea dintre panouri se face cu tije metalice filetate M12 si saibe, cate 3 bucati la fiecare imbinare. Finisajele pot fi realizate intr-o paleta larga de culori si din diverse materiale. Incaperile umede(bai-bucatarii)vor fi placate cu gips carton hidrofug, pregatit pentru placari cu faianta.

Structura peretilor permite alegerea mai multor tipuri de finisaje exterioare si interioare ale constructiei, in functie de dorinta clientului, putandu-se obtine un aspect rustic, fie unul modern.

In acest context,pornind de la o prospectare a pietei, de la sfarsitul anului 2010 si inceputul anului 2011 obiectivul principal al managementului societatii a fost extinderea capacitatii de productie prin infiintarea unui nou punct de lucru unde se urmareaste dezvoltarea activitatii de comert si depozitare materiale de constructii, show-room pentru productia proprie (case lemn si mobilier de gradina).

  Va invitam sa vizitati DEPOZITUL DE  MATERIALE DE CONSTRUCTII SI INSTALATII unde este amenajat un punct de prezentare, promovare case pe structura de lemn tip canadian,si mobilier de gradina, din Str. Gimnaziului, nr.21, Targoviste (vis-a-vis de Protectia Mediului)!
PRETURI DE PRODUCATOR SI DE  DISTRIBUITOR!
Manager  SC STAR S&R SRL
Jurist Raluca Duta,
 
Adresa de corespondenta: Strada Caramidari, nr.40, sat  Valea Voievozilor, com. Razvad, jud. Dambovita, Cod postal 137395Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Star S&R SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Star S&R SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Star S&R SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

41.735