Direct la continutul paginii »

Arasound SRLPozitia noastra, si anume pe litoralul Marii Negre, constituie un avantajdatorita dezvoltarii rapide a regiunii si datorita costurilor mici de organizare a unui eveniment din punct de vedere tehnic, in aceasta zona.

Datorita unei echipe deosebite, suntem cunoscuti pentru profesionalismul si mai ales rapiditatea cu care se duce la bun sfarsit un proiect, intotdeauna in termenii stabiliti.

In prezent ne ocupam de inchirierea de echipament de sonorizare si iluminare pentru o gama larga de aplicatii, incapand de la conferinte sau sisteme de adresare publica si pana la spectacole de orice natura; lansari produse, campani promotionale, corporate party, standuri expozitionale complet utilate, evenimente fashion, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Arasound SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Arasound SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Arasound SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.084