Direct la continutul paginii »

Blue Spark Systems SRLDe cele mai multe ori realizarea unui produs presupune integrarea mai multor echipamente pentru ca el sa functioneze ca un tot unitar.

Noi putem sa preluam ideea dumneavastra, sa alcatuim logica de functionare a echipamentului, sa cautam echipamentele necesare, sa cream un hardware capabil sa completeze verigile lipsa din produs, sa realizam prototipul, sa cream software-ul aferent.

Suntem o echipa tanara, dar cu experienta.

Activam de 9 ani in domeniul designului electronic. Aria noastra de acoperire contine electronica digitala,interfatarea acestora cu senzori si echipamente, dezvoltarea de software care sa interactioneze cu echipamente hardware.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Blue Spark Systems SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Blue Spark Systems SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Blue Spark Systems SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.344