Direct la continutul paginii »

Testing And Inspection Service SRLIT&S SA continua sa dezvolte cu onestitate un portofoliu extins si variat de relatii de business cu clientii sai din toata tara, dar si cu reprezentantii producatorilor relevanti din industrie.

IT&S S.A. a implementat din 2001 un model operational optimizat, fiind certificata ISO 9001 de catre SRAC si IQNet pentru implementarea si mentinerea sistemului de management al calitatii. Pe baza acestor procese s-a putut realiza cu succes si implementarea unui sistem ERP Oracle care reduce timpii de procesare si permite gestionarea optima a fiecarui client.

In cei 16 ani de existenta, compania a reusit sa identifice oportunitatile pietei cu sprijinul unei echipe tinere, profesioniste si dedicate, mentinandu-si competitivitatea si flexibilitatea intr-o industrie dinamica si foarte complexa.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Testing And Inspection Service SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Testing And Inspection Service SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Testing And Inspection Service SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.528