Direct la continutul paginii »

Pro Dance Show SRLCompania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Cu o experienta acumulata de 17 ani in sectorul echipamentelor audio,lumini, video, scenotehnica si un efectiv de 5 angajati, 10 freelancer, 7 firme colaboratoare, Pro Dance Show S.R.L. comercializeaza o gama larga de echipamente pentru spectacole si ecrane LED iar prin divizia de show management & production se ocupa de organizarea si productia de evenimente.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania; partenerii din Italia, Ungaria, Germania si Belgia ne sprijina in realizarea celor mai indraznete proiecte in Romania.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pro Dance Show SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pro Dance Show SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pro Dance Show SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.952