Direct la continutul paginii »

Angels Distributions SRLAngels Distributions are ca obiect principal de activitate producerea de pungi din hatie. Activitatea noastra implica atat folosirea de utilaje specifice, cat si prelucrarea manuala a hartiei la un inalt nivel de calitate.

Angels Distributions dispune de un Departament de Creatie si Prepress (DTP, tipar digital HP 9500HDN, Imagesetter DOLEV) si de diferite utilaje de finisare (ghilotina, stanta, masini de faltuit si gaurit) precum si un departament de productie avand in componenta sa angajati specializati in legatorie si manufacturarea pungilor din hartie. Toate acestea ofera garantia unor produse de calitate si o evaluare corecta a preturilor.

Materiile prime si materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate, astfel incat produsele rezultate sa poata satisface exigenta oricarui client.

Dintre produsele pe care le producem si le comercializam, amintim:

- pungi din hartie pentru cadouri de serie: hartie lux, hartie kraft
- pungi din hartie personalizate
- pungi din hartie personalizate pentru evenimente
- cutii si ambalaje personalizate

Pe langa produsele realizare in Departamentul Productie, comercializam si:

- hartie tissue
- produse de unica folosinta fabricate in Italia, destinate segmentului HO.RE.CA: fete de masa, runnere, servete.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Angels Distributions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Angels Distributions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Angels Distributions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Angels Distributions SRL


14.152