Direct la continutul paginii »

Cartridge Service SRLCartridge Service este unul dintre principalii furnizori de cartuse imprimanta si consumabile pentru imprimare din Cluj-Napoca, distribuitor de consumabile originale şi reumplute (refillate) pentru firmele partenere în toatã ţara.

Produsele Cartridge Service oferã premisele obţinerii celei mai înalte calitãţi în tehnologia imprimãrii. Oferind un raport preţ / calitate optim şi o gamã largã de produse(imprimante laser şi inkjet, echipamente multifuncţionale, faxuri şi consumabile originale compatibile, precum şi reumpleri de consumabile), Cartridge Service este o companie în plinã creştere. Misiunea Cartridge Service este satisfacerea exigenţelor clienţilor prin oferirea produsului dorit în cel mai scurt timp, direct la sediul clientului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cartridge Service SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cartridge Service SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cartridge Service SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Cartridge Service SRL


15.485