Direct la continutul paginii »

Badila Elena Com i.i.Am luat fiinta in anul 2010, si timid am inceput sa exploram lumea bijuteriilor handmade. Este o lume vasta, fascinanta, plina de mister si poveste, unde in permanenta descoperi si inveti ceva nou. Bijuteriile pe care noi le producem, reprezinta tocmai "drumul" acesta spre cunoastere, fiecare fiind unica in felul ei.

Bijuteriile noastre sunt realizate manual, din materiale pretioase si semipretioase, precum matase, pietre semipretioase (onix, coral, carneol, aventurin, angelit, cuart, malachit, zoisit, etc.), elemente placate cu aur, argint sau rodiu, cristale si perle Swarovski, dar si din metale comune care nu sunt alergice, precum argintul tibetan. Fiecare bijuterie are povestea ei. Reprezinta o incercare. Reprezinta o reusita. Design-ul este unic, foarte rar realizam bijuterii similare, dar si atunci este vorba de variante pe culori diferite.

Fiecare bijuterie este insotita de "Certificat de garantie" valabil pentru 30 de zile, timp in care, bijuteria dvs. este reparat gratuit sau este inlocuita. De asemenea aveti posibilitatea sa returnati bijuteria in max.14 zile, de la achizitie, nealterata, in ambalajul original si primiti banii inapoi.

*Atat garantia cat si returul produselor sunt supuse unor termene si conditii.

Asa ca fiti bineveniti sa explorati lumea noastra "handmade", si sa va bucurati de "bucatelele" de suflet pe care le gasiti la noi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Badila Elena Com i.i. se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Badila Elena Com i.i. in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Badila Elena Com i.i., care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

14.826