Direct la continutul paginii »

SC San-Device SRLNu stiti ce cadou sa cumparati? Haideti sa va dam niste sugestii : o ciocolata este apreciata zece minute,un buchet de flori tine doua zile,un parfum cam doua,poate trei luni… Telefon mobil?… Oricum il schimbi dupa un an… Arta ?…

Arta este pentru totdeauna ! Pregatiti-va sa fiti uimiti! Acest magazin de cadouri este expresia moderna a necesitatii ancestrale de a impartasi cu alte persoane dragi, bucuria resimtita la vederea unui lucru frumos. A trecut (din fericire…) vremea cand puteai sa cumperi doar o sticla de sampanie sau o cutie de bomboane,atunci cand voiai sa faci un cadou.

Nu mai ai nici o scuza cand mergi prima data in casa cuiva,ca nu stii ce ii place gazdei si te limitezi la (rurala)sticla de “vin bun”.. Stimezi in mod deosebit pe cineva,iubesti chiar! ,este pacat sa nu faci un cadou cu personalitate care sa te scoata din sfera banalului,sa faci persoana vizata sa se gandeasca la tine atunci cand i se opreste privirea pe cadoul tau ! Un cadou pentru un sef stilat (daca nu e chiar stilat…merge si sticla de vin…),pentru un profesor (in acest caz va sfatuim sa va abtineti de la produse “consumabile”),un cadou pentru nasi sau pentru prietenii care se casatoresc(cadou ce va fi intotdeauna asociat cu ziua speciala din viata dumneavoastra sau a mirilor),toate acestea le veti gasi in cadrul acestui magazin de bun gust !Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SC San-Device SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre SC San-Device SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SC San-Device SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
SC San-Device SRL


14.355