Direct la continutul paginii »

BRICK TOY SRLBrick Toy Srl comercializeaza jucarii tip Lego de la Enlighten, Cogo si altele de peste 10 ani. Jucariile sunt fabricate conform normelor UE si se potrivesc cu Lego originale. Jucariile se adreseaza copiilor peste trei ani, iar preturile lor sunt avantajoase deoarece suntem importatori directi. Sunt potrivite pentru orice ocazie, fie ca vorbim despre o aniversare sau recompensarea pentru o nota buna obtinuta la scoala.

Produsele se adreseaza atat baietilor cat si fetelor.

Ai prea multa treaba prin casa, si vreti ca copiii dumneavoastra sa se joace cu jucarii educative? Jucariile pentru copii te salveaza din orice astfel de imprejurare.

Ele ii vor capta atentia mai mult decat crezi, ii va stimula imaginatia si astfel vei avea si tu timp pentru a-ti rezolva treburile casnice, fara a avea grija ca copilasul s-ar putea lovi sau ar strica ceva prin casa.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale BRICK TOY SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre BRICK TOY SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii BRICK TOY SRL , care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.