Direct la continutul paginii »

Onea Neculai Sandu IIcopilul tau creste repede? ..... Sigur ca da !

Patuțul, carutul, scaunul de masa, premergatorul, tricicleta, bicicleta, cantarul, leaganul, termometrul, jucarii, pompa de san, hainutele si alte lucruri pe care le- ati folosit pentru copilul dumneavoastra, acum, stau intr – un colt de camera, s - au zac undeva prin boxa, iar banuti pe care i – ati dat stau blocati tot in aceleasi lucruri - locuri .

Acum aveti ocazia de a revalorifica o parte din banii cheltuiti aducand la noi aceste lucruri si revanzăndu – le. Cum ? Va vom explica la noi in magazin, contactandu – ne telefonic sau pe facebook.

De asemenea magazinul BeBeL BaZaR vinde din regimul de consignatie, articole pentru bebelusi si copii mai mari (0 -14 ani), putin uzate s-au chiar noi, cu preturi de pana la 50%-70% mai mici decat un produs nou, ca dint- un magazin clasic pentr copii.
La noi gasiti, hainute noi pentru copii si bebelusi, articole de botez, jucarii, rechizite, etc., la preturi foarte bune .

Alte servicii : tranzactii electronice de: reincarcare cartele telefonie mobila, cartele preplatite pentru strainatate, cartele si sim-uri, reincarcare electronica servicii de televiziune, incasare facturi ulilitatii, telefonie mobila, servicii financiare, asigurari.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Onea Neculai Sandu II se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Onea Neculai Sandu II in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Onea Neculai Sandu II, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.