Direct la continutul paginii »

Evergreen Deals SRLEvergreen deals se ocupa de intermedierea produselor alimentare acordand o atentie deosebita sectorul dedicat fructelor si legumelor.

 
Ne adresam tuturor importatorii si distribuitorii care opereaza pe piata internationala, cu scopul de a promova excelenta italiana în lume si de a facilita comertul prin orientarea si sprijinirea clientului în toate etapelor de cercetare si de comercializare.
 
În plus fata de o gama larga de produse disponibile suntem dispusi oricarui tip de colaborare si activi în activitatea de cercetare pentru a gasi cele mai potrivite produse si pentru a va satisface nevoile dumneavoastra.
 
Pentru a face acest lucru lucram în sinergie cu unele dintre consortiile majore care in afara faptului ca ne garanteaza calitatea ne garanteaza de asemenea un pret competitiv si disponibilitatea unor cantitati foarte mari.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Evergreen Deals SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Evergreen Deals SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Evergreen Deals SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.