Direct la continutul paginii »

Agriferma SASC AGRIFERMA SA este o companie relativ noua pe piata echipamentelor pentru agricultura care a fost infiintata in Iulie 2006 in Bucuresti.

•Echipamente de irigatii – firma noastra poate furniza toata gama de echipamente de irigatii plecand de la irigarea prin picurare pana la aspersie si instalatii de irigat cu tambur si furtun.

•Ingrasaminte solubile – in idea acoperirii tuturor nevoilor unui fermier AGRIFERMA SA comercializeaza ingrasaminte solubile pentru aplicare foliara sau prin intermediul instalatiei de irigat.

•Constructii sere si solarii – acoperim gama completa de sere si solarii acoperite cu folie de polietilena. In acest sens putem furniza sere si echipamente in cadrul programului de obtinere de fonduri europene, toate echipamentele fiind de provenienta Europeana.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Agriferma SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Agriferma SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Agriferma SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max