Direct la continutul paginii »

Amavys Project SRLCalitatea echipamentelor promovate si suportul acordat de producatori ne permite sa avem o colaborare stransa cu distribuitorii nostri si sa putem sa ii sprijinim incepand din faza de proiectare si pana la punerea in functiune a sistemelor.

Avem o foarte buna colaborare cu producatori de echipamente pentru controlling KNX din spatial European. Participam la cursuri de specializare si expozitii, putand astfel sa fim la zi cu noile tehnologiile si sa putem transmite aceste informatii partenerilor nostri din Romania.

Compania noastra promoveaza pe piata din Romania, echipamente si sisteme pentru solutii de control inteligent al cladirilor, folosind tehnologii si echipamente moderne.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Amavys Project SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Amavys Project SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Amavys Project SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.043