Direct la continutul paginii »

Winland SRLSuntem o societate care îşi desfăşoară activitatea în sectorul horticol cu specialişti ce au experienţă in domeniul amenajării peisagere de peste şase ani.

Prin combinarea diverselor plante, rezistente climei României, dar cu o notă unică realizată printr-o creştere specifică, se poate implimenta în realitate orice vis legat de imaginea grădinii dumneavoastră.

Cineva poate să zică, că nu este atât de important să angajezi o firmă pentru lucrările de întreţinere a suprafeţelor amenajate, din motive financiare şi că se poate descurca cu un simplu angajat, fără specialitate.

Noi vom contrazice aceste zvonuri prin faptul că o persoană necalificată nu va fi în stare să realizeze întreţinerea adecvată amenajării din simplu motiv, că nu cunoaşte toate detaliile legate de o anumită plantă, aşa cum cunoaşte un specialistContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Winland SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Winland SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Winland SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.358