Direct la continutul paginii »

Acip Computers SRLIn momentul in care doresti sa comanzi un pachet de gazduire nu este deloc usor sa iei o decizie din cauza numarului mare de companii ce ofera acest gen de servicii, de aceea am pus toate informatiile utile cap la cap pentru a te ajuta sa iei o decizie mai rapida.

Serverele companiei noastre sunt construite pe platforme Intel si AMD, cu memorie de minim 16 GB RAM, iar stocarea se face in sistem RAID 1 sau RAID 10.

Conexiunea la internet se realizeaza prin provideri multiplii, care asigura un uptime maxim al retelei, iar intrarea fibrelor in datacenter se face prin locuri diferite pentru a evita problemele de ” fiber cut “.

In calitate de provider de servicii de gazduire web, punem foarte mare accent pe suportul tehnic oferit clientilor nostrii.

Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Acip Computers SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Acip Computers SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Acip Computers SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.914