Direct la continutul paginii »

Euro- Tel SRLEuro-Tel S.R.L. Brasov, firma specializata in reumplere cartuse, cu experienta de 12 ani in domeniu, va ofera reumpleri cartuse de imprimante, multifunctionale, copiatoare, faxuri, etc. cu ultima tehnologie din domeniu.

In cei 12 ani de activitate firma noastra a reusit sa ofere clientilor nostri produse si servicii profesioniste, de calitate cat si sprijin si consultanta in ceea ce priveste domeniul consumabilelor.

Specialistii nostri in reumplere cartuse se specializeaza continu atat pe plan national cat si international, aducand pe piata cele mai inovante solutii pentru reumplerea cartuselor astfel incat sa va oferim reincarcarea cartuselor pe care alte firme din domeniu nu vi le ofera.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Euro- Tel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Euro- Tel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Euro- Tel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.003Site-uri web