Direct la continutul paginii »

Comindustrial SRL



SC Comindustrial SRL este o firma înfiintata ca raspuns la cererile pietei.

Domeniul de activitate al firmei este importul si comercializarea materialelor prime si pieselor de schimb pentru industrie.

Comindustrial vine în întâmpinarea acestor nevoi prin punerea la dispozitia executantilor de echipamente industriale materialele necesare de buna calitate si ofera consultanta tehnica privind caracteristicile, prelucrarea si utilizarea materialelor comercializate.

Echipa formata din specialisti ai domeniului, are ca scop oferirea de servicii de calitate la nivelul celui din Comunitatea Europeana: corectitudinea, precizia, si seriozitatea fiind caracteristicile de baza a muncii.

Toată gama de mase plastice sub formă de semifabricate (bare, plăci, tuburi) şi sub formă de produse finite (prin prelucrare mecanică)



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Comindustrial SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Comindustrial SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Comindustrial SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max