Direct la continutul paginii »

Vireli Soft SRLVireli Soft isi propune sa contribuie in mod semnificativ la formarea, cresterea, dezvoltarea si valorificarea potentialului pietei IT din Romania.

Intentia noastra este de a oferi clientilor solutii complete, combinand oferta de produse de marca cu servicii de excelenta calitate.

Prin promovarea unor marci de prestigiu pe plan international si a solutiilor tehnologice de varf, Vireli Soft ofera partenerilor cele mai noi si performante produse, servicii profesionale, cele mai bune preturi si mai ales calitate.

Ca urmare ne-am diversificat activitatea, asigurand in momentul de fata: proiectare, productie, instalare si service pentru sisteme de tehnica de calcul; proiectare, instalare si service de retele de tehnica de calcul; distributie si comercializare de echipamente de tehnica de calcul, software, periferice, accesorii si materiale consumabile pentru acestea.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vireli Soft SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Vireli Soft SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vireli Soft SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.023