Direct la continutul paginii »

Cojocaru Design Production & Com SRLCu un birou central localizat in Bucuresti, Cojocaru Design este o firma care se extinde. Mai central, mai multe proiecte si mai multi oameni, inseamna mai multe sanse sa lucrati pentru proiecte interesante care va pot intensifica dezvoltarea profesionala.

Firma noastra este specializata in arhitectura, proiectare, dar si servicii de consultanta in urbanism, arhitectura si amenajari interioare.

Integrand o expertiza diversa, suntem capabili sa venim cu idei inovative in intimpinarea preocuparilor clientilor nostri.

Strategia noastra de management este pe deplin implicata in asigurarea ca si cele mai complexe proiecte sa aiba o solutionare conform planificarii si conform bugetului.

Ne folosim de ultima tehnologie pentru creearea de solutii functionale, eficiente, din punct de vedere al costurilor, si nu in ultimul rand, memorabile.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cojocaru Design Production & Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cojocaru Design Production & Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cojocaru Design Production & Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.650