Direct la continutul paginii »

Gd & C Fabrica De Arhitectura SRLExperienta noastra acopera un vast portofoliu de servicii de arhitectura:proiectare pentru spatii publice, birouri, spatii comerciale, cladiri industriale, proiectare urbana, amenajari interioare, consultanta si asistenta tehnica.

General Design & Consulting asigura servicii de proiectare complexa si asistenta tehnica pentru dezvoltatori, investitori, autoritati de stat si locale si catre clienti privati, colaboreaza cu birouri de arhitectura internationale si cu companii de inginerie de varf din Romania.

Compania GENERAL DESIGN & CONSULTING a fost creata in februarie 1999, ca o firma de proiectare in arhitectura avand ca unic asociat pe dl. arh. Mircea Enescu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gd & C Fabrica De Arhitectura SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Gd & C Fabrica De Arhitectura SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gd & C Fabrica De Arhitectura SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.797