Direct la continutul paginii »

Agroserv Management SRLA fost înfiinţată şi şi-a început activitatea în anul 1993 ca societate de consultanţă.

ASM dispune de specialişti calificaţi în domeniul cercetării-dezvoltării şi consultanţei manageriale , precum şi de o largă reţea de colaboratori. De asemenea, colaborează cu firme de consultanţă, organizaţii şi instituţii cu activităţi de cercetare - dezvoltare şi consultanţă din UE.

Echipa noastră de experţi stă la dispoziţia dumneavoastră oferind consultanţă în trei domenii:

Consultanţă pentru elaborarea documentaţiei necesare pentru accesarea fondurilor POR, POS-DRU, AFM, FEADR, POS-CCE, POS-MEDIU, ANIMMC şi alte fonduri de finanţare rambursabile/nerambursabile.

Consultanţă pentru investitorii străini, de a realiza investiţii noi, de a facilita cooperarea între investitorii străini şi întreprinzătorii autohtoni.

Asistenţă în realizarea programelor de formare şi instruire a resurselor umaneContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Agroserv Management SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Agroserv Management SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Agroserv Management SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.598