Direct la continutul paginii »

Inginerie Si Tehnologie Industriala V.t.c. SRLMisiunea unităţii de cercetare-dezvoltare, direcţiile de cercetare, dezvoltare, inovare:

Inginerie si Tehnologie Industriala are o tradiţie şi o prezenţă activă de peste 17 ani de cerectare stiintifica si aplicativa cu rezultate notabile in realizare de produse cu un grad ridicat de inovare. Misiunea unitatii de cercetare constă în realizarea de cercetări ştiinţifice fundamentale şi avansate in domeniul controlului in timp real al sistemelor prin automatizari complexe, contribuind prin aceasta la dezvoltarea cunoaşterii, la cresterea vizibilitaţii cercetarii românesti şi la influenţarea în sens pozitiv a evoluţiei societăţii româneşti Acestea au condus la realizarea de activitati notabile in domeniul de cercetare - dezvoltare fundamentala si aplicativa, proiectare si transfer tehnologic.

Principalele direcţii de cercetare ale unitatii de cercetare-dezvoltare sunt:

Ø Controlul in timp real al sistemelor dinamice

Ø Automatizari complexe in structura distribuita si descentralizata

Ø Structuri SCADA cu automate programabile PLC

Ø Controlul robotilor industriali si masinilor unelte (centre de prelucrari mecanice, strunguri Carusel, masini de rectificat ghidaje, etc)

Ø Monitorizari si dispecerizari de la distanta wireless si interfatare pe Internet.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Inginerie Si Tehnologie Industriala V.t.c. SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Inginerie Si Tehnologie Industriala V.t.c. SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Inginerie Si Tehnologie Industriala V.t.c. SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.371