Direct la continutul paginii »

Fish Studio SRLModelarea tridimensionala este o metoda foarte practica de a pre-vizualiza un produs sau un interior de locuinta/birou, facilitand discutia intre arhitect si beneficiar. De asemenea, modelarea 3D este mult mai ieftina si mai practica decat fotografia pentru diverse materiale media (print, spot TV, website).

FISH Studio este o companie ce are ca domeniu principal de activitate modelarea 3D (randari statice si animatii) pentru arhitecti, birouri de arhitectura, precum si alte domenii - design industrial, de mobilier sau publicitate.

Vitrina simuleaza un afisaj holografic prin constructia inteligenta si poate afisa animatii create de FISH Studio pentru orice client.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fish Studio SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Fish Studio SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fish Studio SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.890