Direct la continutul paginii »

Omg Construct Proiect SRLMisiunea noastra este să obţină excelenţa în construcţii, printr-un proces original de creativitate, care să confere fiecărui proiect un concept unic.

OMG CONSTRUCT PROIECT - este o firmă tânără de consultanţă în construcţii, arhitectură şi inginerie care oferă servicii de proiectare la standardele cele mai ridicate.

Încurajăm implicarea activă a clientului în procesul de proiectare şi participarea acestuia la modelarea unei soluţii optime care să-i satisfacă aşteptările .

Înfiinţată în anul 2007, dispune de specialişti bine pregătiţi, cu experienţă în construcţii de peste 20 ani, atestaţi de Inspectoratul de Stat în Construcţii, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei, Ministerul Transportului şi Infrastructurii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Omg Construct Proiect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Omg Construct Proiect SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Omg Construct Proiect SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.873