Direct la continutul paginii »

Vilage Proiect SRLPortofoliul nostru cuprinde lucrari multiple de la case de locuit si case de vacanta la blocuri cu 12 nivele , proiectari de spatii comerciale si birouri , hale industriale si agricole,etc…

Societatea noastra SC VILAGE CONSTRUCT SRL are ca obiect de activitate proiectarea de constructii civile e infiintata in anul 2005 si formata dintr-un colectiv de arhitecti si ingineri tineri cu viziuni si idei moderne .

Pentru orice sugestii va rugam sa ne contactati, am fi bucurosi sa va ajutam pentru a va indeplini toate viziunile despre viitoarea casa si sa fim pentru dumneavoastra parteneri in acest pas insemnat.

In ultimi 3 ani suntem specializati pe proiectarea de case rezidentiale tipizate adaptate cerintelor noi de pe piataContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vilage Proiect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Vilage Proiect SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vilage Proiect SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.682