Direct la continutul paginii »

Usin Dacon SRLUSIN DACON SRL infiintata in anul 2012, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/1157/2012, avand codul unic de inregistrare RO30129113, distribuie o gama variata de materiale de constructii si finisaje.

Obiectul de activitate al companiei Dacon este comertul cu materiale de constructii: placi, profile si accesorii gips carton, accesorii Termosistem, Adezivi interiori si gleturi, Vata minerala, Polistiren expandat si extrudat, ciment, ipsos.
USIN DACON SRL garanteaza preturi bune, produse calitative si promptitudinea livrarilor. De asemenea, pentru comenzile mai mari de 500 de lei, livrarea este gratuita.

Fiecare actiune pe care o intreprindem si fiecare produs pe care il veti regasi pe website-ul nostru, sunt pentru a multumi fiecare client. Suntem consultantul ideal in gasirea celor mai bune solutii de constructii si amenjari la cele mai mici preturi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Usin Dacon SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Usin Dacon SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Usin Dacon SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

13.259