Direct la continutul paginii »

B-Team Corrosion ProtectionB-Team Corrosion Protection ofera servicii complete specializate in protectia anticoroziva, pentru toate domeniile industriale. Experienta directa in protectia anticoroziva asigura oferirea celor mai eficiente solutii tehnice si produse premium, adaptate necesitatilor fiecarui client.

Va punem la dispozitie sisteme complete de protectie bazate pe cauciucuri, rasini sintetice, caramizi si gresii antiacide, mortare si sape speciale, pardoseli industriale, vopseluri si componente din plastic. Produsele antiacide pot fi folosite in cele mai severe conditii chimice, termice si mecanice, indeplinind in acelasi timp standardele stricte de calitate si performanta din domeniul industrial.

Evaluam permanent toate caracteristicile legate de siguranta, functionalitate, utilizare, durabilitate si costuri. Specialistii in protectii anticorozive aleg cele mai potrivite materiale si tehnici de aplicare, care sa corespunda conditiilor specifice ale fiecarui proiect in parte.

Cu o gama larga de produse si servicii oferite, B-Team Corrosion Protection acopera toate ramurile industriale in domeniul protectiei anticorozive: industria chimica si petrochimica, industria energetica, industria farmaceutica, industria alimentara, industria extractiva, industria celulozei si hartiei, industria siderurgica si metalurgica, actionand cu succes si in statiile de tratare a apei si instalatiile de incinerare deseuri.

In Romania si in alte tari europene ale Uniunii Europene, B-Team Corrosion Protection a aplicat:

- peste 30.000 mp cauciuc
- peste 20.000 mp alte tipuri de protectii anticoroziveContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale B-Team Corrosion Protection se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre B-Team Corrosion Protection in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii B-Team Corrosion Protection, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.