Direct la continutul paginii »

Geosonda SRLGeosonda Srl isi desfasoara activitatea pe tot teritoriul national. Avem misiunea de a oferii servicii la cel mai bun pret, protejand mediul inconjurator si respectand cele mai inalte standarde de calitate. Pentru indeplinirea aceptor scopuri societatea dispune de dotari tehnice proprii de ultima tehnologie, toate activitatiile fiind coordonate de un personal cu o vasta experienta in domeniul fundatiilor speciale, forajelor pentru diferite aplicatii, sisteme de drenaj, epuismente, etc.

Dispunem de utilaje performante de diferite marimi pentru a realiza foraje in spatii reduse, terenuri cu acces dificil si inclinatie considerabila. Executam foraje in toate zonele tarii, indiferent de natura terenului si adancimea de sapare.

Oferim garantie si intretinere gratuita pentru forajele executate. Realizam denisipari si reabilitari de foraje in orice zona a tarii.

Preturile foarte mici practicate de noi se datoreaza in mare parte eficientei metodelor noastre de foraj.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Geosonda SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Geosonda SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Geosonda SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Geosonda SRL


14.878Site-uri web