Direct la continutul paginii »

Termo-Logistic SRLDomeniul principal de activitate al S.C. Termo Logistic S.R.L. il constituie comercializarea echipamentelor de instalatii de incalzire ( centrale termice pe gaz, lemn sau electrice, boilere, calorifere si pompe ), climatizare si aer conditionat.
Pentru a va putea oferi echipamente de cea mai buna calitate, suntem distribuitori autorizati al unor marci de renume ca:Viessmann,Ferroli,Beretta,Protherm,Wilo.

Imaginile prezentate in cadrul acestui magazin online sunt cu caracter orientativ, astfel ele pot fi diferite de modul in care arata in realitate produsele.

Preturile produselor sunt actualizate periodic, in functie de cursul BNR. Produsele cumparate prin intermediul acestui magazin online beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarui producator in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Termo-Logistic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Termo-Logistic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Termo-Logistic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

15.418