Direct la continutul paginii »

Ind Cema International SRLDaca ati ajuns aici inseamna ca sunteti in cautare de materiale de constructii de buna calitate la cele mai mici preturi de pe piata, deci ati ajuns la locul potrivit.
Intr-o piata a materialelor de constructii aflata in continua schimbare venim in intampinarea potentialilor clienti cu un nou concept de magazine-casa de comenzi online.

Din dorinta de a ne adapta noilor tendinte de pe piata am incercat sa ne detasam intr-un fel de vanzarile obisnuite si sa abordam vanzarea materialelor de contructie si din alte unghiuri.

De la noi puteti achizitiona tot ceea ce va este necesar pentru lucrarile dumneavoastra incepand de la materiale pentru structura, echipamente electrice, instalatii sanitare si termice, parchet, lambriuri, osb, acoperisuri si izolatii, pal melaminat si blaturi, feronerie si accesorii pentru mobilier precum si toata gama de finisaje.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ind Cema International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ind Cema International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ind Cema International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Ind Cema International SRL


15.227