Direct la continutul paginii »

Cabane Voda SRLDaca aveti nevoie de o casa din lemn, cabana, mansardari sau mobilier de gradina, ati ajuns unde trebuie. Noi construim pentru dumneavoastra case din lemn masiv pentru locuit sau vacanta.

Avem o experienta de peste 15 ani in a oferi clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate. Construim case din lemn si cabane din lemn masiv pentru locuit sau vacanta precum si mansardari sau mobilier de gradina.

Lemnul este un material 100% ecologic, sanatos si un bun izolator natural, de 10 ori mai bun ca si caramida si de 15 ori decat betonul. Casele de lemn au un confort sporit fiind construite din lemn uscat cu umiditatea minima, vara retinand racoarea iar iarna caldura.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cabane Voda SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cabane Voda SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cabane Voda SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

14.683