Direct la continutul paginii »

SC Profi Bautechnik SRLCompania Profi Bautechnik, lansata recent pe piata din Romania, reprezinta un furnizor de solutii integrate complexe, precum importul si distributie nationala de utilaje si echipamente noi, de mica si medie mecanizare pentru constructii civile si industriale. De asemenea, compania importa si comercializeaza utilaje second-hand, cu RK efectuata in Romania sau in tara de provenienta, asigurand garantie de sase luni pentru acest tip de echipamente si service mobil cu interventie rapida in garantie si post-garantie, inclusiv pe teritoriul Republicii Moldova.

Profi Bautechnik ofera consultanta de specialitate si serviciu de asistenta post-vanzare pentru toate tipurile de echipamente si utilaje de mica si medie mecanizare pentru constructii.
In portofoliul companiei sunt cuprinse aproximativ 2.600 de produse provenite de la producatori de renume mondial, precum Putzmeister, Brinkmann, PFT, Dynajet, Graco, Mixmann, BMS, Sola, Tyrolit, Graf, Rokamat, MAI, Collomix, Protektor, care furnizeaza echipamente la un nivel inalt de performanta.
Profi Bautechnik comercializeaza pompe de beton, pompe de sapa, pompe de tencuit clasic, pompe de torcret, pompe de tencuit mecanizat integral, pompe de glet, pompe de zugravit, pompe de injectat mortare speciale, pompe de vopsit-lacuit, dotari complexe de santier, materiale de constructii, accesorii , piese de schimb, subansamble si consumabile pentru toate tipurile de echipamente si utilaje de mica si medie mecanizare, cu provenienta in mare parte din: Germania, Austria, Belgia, Italia si Statele Unite ale Americii.
De asemenea, compania ofera servicii tehnologice specializate, servicii de vanzare in sisteme financiare (leasing, credit, finantari externe, fonduri UE si structurale), asistenta de specialitate, servicii de interventie rapida mobila cu echipaje specializate, service si piese de schimb.
Echipa de specialisti din cadrul Profi Bautechnik, cu o experienta de opt ani se bazeaza pe o buna pregatire profesionala si seriozitate, punand la dispozitia clientilor o intreaga gama de servicii de inalta calitate. Profi Bautechnik asigura timpi redusi la livrarea oricarui articol din portofoliu prin intermediul curieratului extern expres in maxim 48 ore.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SC Profi Bautechnik SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre SC Profi Bautechnik SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SC Profi Bautechnik SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
SC Profi Bautechnik SRL


13.771