Direct la continutul paginii »

SC ALTDORF TEHNIK SRLALTDORF TEHNIK este o companie in care experienta, priceperea si profesionalismul oamenilor se imbina cu calitatea ridicata a materialelor de constructii si a finisajelor oferite.

Lucram cu cei mai importanti producatori de pe piata materialelor de constructii, cum ar fi: Baumit, Austrotherm, Rigips, Isomat, Bramac, Brikston, Semmelrock, Wetterbest, Isover etc. ALTDORF TEHNIK inseamna 3 prieteni care au creat o poveste de succes.

ALTDORF TEHNIK este o mica afacere a trei prieteni din Focsani infiintata in anul 2008. In depozitul si magazinul firmei clientii pot alege materiale pentru amenajari interioare, materiale de constructii, scule si accesorii, echipamente de protectie, etc. Altdorf Tehnik nu are planuri de extindere sau supradimensionare concentrandu-se pe pastrarea si satisfacerea nevoilor clientilor actuali.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SC ALTDORF TEHNIK SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre SC ALTDORF TEHNIK SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SC ALTDORF TEHNIK SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
SC ALTDORF TEHNIK SRL


14.152