Direct la continutul paginii »

Translexical SRLSuntem o echipa tanara, entuziasta, determinata sa reuseasca pe o piata foarte competitiva, ale carei cerinte sunt in continua schimbare.

Le oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate prin selectarea atenta a colaboratorilor, in mare parte vorbitori nativi ai limbilor in/din care traduc, specializati tn diferite domenii de activitate (economic, medical, bancar, tehnic, stiintific, juridic, administrativ, literar).

Experiența in domeniul traducerilor si ambitia de a fi printre cei mai buni ne motivează sa ne ducem cu succes la capăt misiunea de a satisface exigentele clientilor nostri. Apreciem si luam in considerare criticile, incercand permanent sa ne imbunatatim performantele.
Aveti incredere in noi si proiectul dumneavoastra va deveni prioritatea noastra!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Translexical SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Translexical SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Translexical SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Translexical SRL


16.551