Direct la continutul paginii »

Cabinet Avocat Stan Catalin SRLSistemul juridic afecteaza aproape fiecare aspect al societatii noastre. Avocatii formeaza coloana vertebrala a acestui sistem, legand-o de societatea in numeroase moduri. Ei detin pozitii de mare responsabilitate si sunt obligati sa adere la un cod strict de etica.
Ca avocati, ei reprezinta una dintre parti in procesele penale si civile, prin prezentarea de dovezi si argumentand in instanta pentru a sprijini clientul lor. In calitate de consilieri, avocatii isi sfatuiesc clientii despre drepturile lor legale si obligatii si sugereaza cursuri de actiune in materie de afaceri, probleme civile sau penale.
Aspectele mai detaliate ale unui avocat depind de domeniul sau de specializare si de pozitie. Desi toti avocatii sunt autorizati sa reprezinte parti in instanta, dar deasemenea se ocupa cu efectuarea de cercetare, de intervievare a clienti si martorilor, precum si alte detalii in curs de pregatire pentru un proces.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cabinet Avocat Stan Catalin SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cabinet Avocat Stan Catalin SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cabinet Avocat Stan Catalin SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

16.863