Direct la continutul paginii »

Gradinita Kitty SRLGrădiniţa cu program prelungit Kitty, înfiinţată în anul 2009 în zona Nicolina, vine în întâmpinarea părinţilor şi copiilor acestora printr-o ofertă educaţională în conformitate cu normele impuse de Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

În anul 2010, conducerea acestei grădiniţe particulare a fost preluată de o nouă echipă managerială. Principalul motiv care
i-a determinat să se implice în acest domeniu de activitate a fost reprezentat de dorinţa de a oferi viitoarelor generaţii condiţiile cele mai bune de educaţie şi dezvoltare armonioasă.

“Pragul gradiniţei noastre este sfios trecut de către noii aventurieri în viaţă. Noi suntem aici pentru a oferi copilului dumneavoastră sprijinul necesar în realizarea primelor prietenii şi dobândirea primelor cunosţinţe!„ (Manager Grădiniţa Kitty).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gradinita Kitty SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Gradinita Kitty SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gradinita Kitty SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

17.167