Direct la continutul paginii »

ARHIV STAR SRLArhiv-Star, firma infiintata in anul 1996, ofera servicii de legatorie-arhivare, sortare, cumulare, indosariere, etc. de cea mai buna calitate, pregatita sa raspunda la oricare cerinte din partea clientului. Avem un personal calificat in acest domeniu si putem arhiva orice tip de acte sau documente.

Ne ocupam de absolut toate detaliile legate de arhivare, de la sortarea documentelor dupa criteriile dorite de client, indosarierea propriu-zisa, pana la inscriptionarea pe cotorul dosarelor cu marker.

Pentru indosariere se vor folosi carton special de legatorie casetat cu panza speciala de legatorie si sfoara de canepa. Modul de legatorie-arhivare permite oricand consultarea actelor prinse in dosarul respectiv.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale ARHIV STAR SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre ARHIV STAR SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii ARHIV STAR SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

17.701