Direct la continutul paginii »

Cabinet EnporaEnpora este o agentie de proprietate industriala ce ofera o gama larga de servicii specializate în domeniul inregistrarii şi protectiei marcilor, desenelor industriale şi a brevetelor de inventie in Romania, la nivelul Uniunii Europene şi la nivel mondial.

Suntem calificati pentru a va reprezenta in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), Oficiului de Armonizare pe Piata Externa – Inregistrare marci si desene comunitare (OHIM) si a Organizatiei Mondiale de protectie a Proprietatii Intelectuale (OMPI).

Va oferim o experienta profesionala de mai mult de 20 de ani pe piata din Romania precum si o munca de echipa eficienta si o executie prompta a comenzilor dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cabinet Enpora se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cabinet Enpora in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cabinet Enpora, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

16.607