Direct la continutul paginii »

CORA TRAINING SRLCentrul de formare profesionala “ Cora Training “ organizeaza cursuri de calificare si specializare acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), absolvirea cursurilor fiind finalizata cu acordarea diplomelor de catre Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Cursurile se adreseaza tuturor celor care doresc sa se califice , sa dobandeasca toate cunostintele specifice meseriei alese ca apoi sa inceapa o cariera de succes. In cadrul scolii veti avea la dispozitie toate dotarile necesare, aparatura, ustensile si produse, veti lucra intr-un mediu placut, cu lectori pasionati si pregatiti, cu experienta in formarea profesionistilor.

Ne dorim ca toate exigentele si asteptarile cursantilor nostri sa fie implinite, respectul fata de individ, profesionalismul educativ si calitatea serviciilor fiind principiile de baza in care credem si dupa care ne ghidam.

Oferta noastra cuprinde cursuri de: coafura, cosmetica, make-up, manichiura pedichiura, stilist protezist de unghii, tehnician maseur, masaj de relaxare si anticelulitic, reflexoterapie, masaj terapeutic, make-up efecte speciale, self make-up, seminarii decor unghii, seminarii extensii gene 3d.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale CORA TRAINING SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre CORA TRAINING SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii CORA TRAINING SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.