Direct la continutul paginii »

Octopus Translations SRLLa Octopus Translations suntem preocupati sa ne adaptam nevoilor si obiectivelor dumneavoastra de comunicare. Va oferim servicii de traduceri profesionale si interpretariat cu ajutorul carora produsul sau serviciul dumneavoastra se va adapta asteptarilor de pe orice piata locala din lume.

Suntem o echipa flexibila cu experienta din anul 2004 in domeniul traducerilor tehnice si specializate. Stim cat de important este mesajul pe care doriti sa il transmiteti clientilor si partenerilor dumneavoastra si, de aceea, controlăm atent fiecare etapă a fluxului nostru de lucru prin proceduri riguroase. Sistemul nostru de management este certificat ISO 9001 de catre prestigiosul organism Lloyd`s Register Quality Assurance.

De curand, am implementat cerintele Standardului EN 15038 specific industriei de traduceri, urmand a primi certificarea.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Octopus Translations SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Octopus Translations SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Octopus Translations SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Octopus Translations SRL


16.607