Direct la continutul paginii »

Serban Accounting Firma contabilitate BucurestiFirma de contabilitate din Bucuresti - Serban Accounting ofera clientilor sai servicii de contabilitate, servicii salarizare, consultanta privind impozite si taxe, asistenta la controalele efectuate de autoritatile statului, refacerea contabilitatii.

Firma noastra de contabilitate este membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania incepand din anul 2011, an in care s-a infiintat firma.

Dorim sa fim vazuti ca un partener de incredere iar numele firmei noastre sa impuna respect. Valorile companiei noastre sunt calitate, promptitudine si profesionalism.

Contactati-ne si nu veti regreta!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Serban Accounting Firma contabilitate Bucuresti se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Serban Accounting Firma contabilitate Bucuresti in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Serban Accounting Firma contabilitate Bucuresti, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

16.776