Direct la continutul paginii »

Tiposin Serv SRLTipografie offset, ce deserveste zona Prahova si Brasov, cu posibilitatea realizarii de tiparituri in tiraje mici, medii si mari.

Lucrarile tipografiei au asigurate operatiile tipografice necesare, inclusiv conceptia grafica si realizarea tipografica, pregatirea de tipografie, tiparirea si o finisarile aferente tipografiei.

O tipografie poate asigura si tiraje mici dar costurile nu sunt optime de aceea la tipografie se apeleaza pentru volum. Lucrarea de tipografie necesita o pregatire livrarea facandu-se in 3-5 zile.

In tipografie, si vorbim de tipografie offset, pretul este hotarator legat de tiraj care trebuie sa fie unul de tipografie (la nivelul cantitatilor mari).

Serviciile sunt completate cu cele de design, conceptie grafica, procesare imagine digitala.


Experienta echipei in domeniul lucrarilor de tipografie ne permite sa producem lucrari de un inalt profesionalism.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tiposin Serv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tiposin Serv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tiposin Serv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.471