Direct la continutul paginii »

Tipografia Sedcom Libris SASEDCOM.RO are cu cea mai bogata oferta de carti din Romania, dispunand si de o retea de magazine in care se gasesc peste 20.000 de titluri de la peste 500 de edituri din tara si strainatate.

Din magazinul nostru puteti cumpara atat carti noi cat si carte de anticariat din cele mai diverse domenii.

Stocul nostru este actualizat zilnic si este in crestere continua.

Aprovizionarea o facem direct de la edituri. Suntem permanent in cautare de noi edituri interesate sa vanda prin intermediul nostru.

Suntem receptivi la solicitarile si sugestiile clientilor cautand sa satisfacem toate cerintele in timp cat mai util.

Avand in vedere numarul foarte mare de titluri pe care il avem pe stoc este posibil ca o parte dintre acestea sa nu apara pe site.

De aceea va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe mail cu titlul pe care il cautati si in cel mai scurt timp posibil veti fi informat despre disponibiltatea acestuia.

Pentru a comanda o carte, trebuie mai intai sa o adaugati in cosul de cumparaturi, apoi din pagina cosului sa completati formularul de comanda.

Imediat dupa trimiterea comenzii veti primi un email automat cu detalii complete despre comanda si despre modalitatile de livrare si plata. Acceptam si comenzi prin email, insa recomandam folosirea cosului de cumparaturi.

Pagina cosului de cumparaturi poate fi accesata dand click pe imaginea din stanga cu titlul "ADAUGA IN COS".Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tipografia Sedcom Libris SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tipografia Sedcom Libris SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tipografia Sedcom Libris SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.322