Direct la continutul paginii »

Balcanic SRLSuntem o tipografie cu o istorie de aproape 2 decenii in spate, avand ca principal obiectiv imbunatatirea continua a calitatii, pastrand traditia marilor tipografi cu experienta acumulata de-a lungul timpului, imbinata cu elanul noilor "maistrii tipografi", neuitand totodata de retehnologizarea necesara intr-o industrie care de fapt este ARTA PURA.

Serviciile noastre tipografice includ o gama foarte variata, acoperind practic toata gama de produse necesare unei companii, incepand de la Pliante, Brosuri, Flyere, Etichete (autocolante/carton) Mape de prezentare, Meniuri, Caiete, Calendare de buzunar, Calendare de perete sau de birou si multe altele.

Suportul pe care se tiparesc poate fi din carton dublu cretat, carton si hartie speciala, microondul caserat cu hartie tiparita.

Pretul este influentat de dimensiune, forma, tiraj, cartonul pe care se executa si finisari.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Balcanic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Balcanic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Balcanic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.