Direct la continutul paginii »

Tipografia Prod Com SRL
Firma Tipografia Prod Com S.R.L. are o echipa de 32 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de imprimare, carti, caiete, reviste, ziare, fluturasi. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Tipografia Prod Com S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Tipografia Prod Com S.R.L..

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tipografia Prod Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tipografia Prod Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tipografia Prod Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.409