Direct la continutul paginii »

Dola Com SRLInfiintata in 1992, SC Dola Com SRL avea ca activitate comertul cu utilaje tipografice. Experienta acumulata, nivelul ridicat de pregatire al specialistilor nostrii, si, nu in ultimul rand, dorinta de a va oferi un pachet complet de servicii ne-au permis extinderea activitatii.

Datorita unei colaborari stranse cu partenerii nostrii externi avem posibilitatea sa va oferim si utilaje tipografice second-hand, la cel mai bun raport calitate/pret.

Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare pentru a beneficia de cea mai buna investitie!

In depozitul nostru din Or. Victoria puteti inspecta si supune probelor utilajele aflate pe stoc. Deasemenea puteti comanda si alte tipuri de utilaje sau echipamente tipografice, comenzi ce vor fi onorate in cel mai scurt timpContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dola Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dola Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dola Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.882