Direct la continutul paginii »

Dnb Print SRLDaca ai nevoie de tipar, te putem ajuta: brosuri, afise tiparite, pliante, fluturasi, mape de prezentare, carti de vizita, carti, calendare, cataloage, etichete, brosuri, etichete autocolante, registre, foi volante, foi cu antet si multe altele.

Piata este exigenta si asa suntem si noi. Calitatea si promptitudinea, consultanta in domeniul tipografic si nu in ultimul rand modul deschis de abordare a oricarei probleme este ceea ce ii atrage pe clientii nostri si ii fidelizeaza. Am invatat sa construim relatii de colaborare bazate pe incredere si in unele cazuri chiar prietenie.

Suntem o tipografie flexibila pregatita sa satisfaca toate cerintele dumneavoastra, fie ca aveti nevoie de tipar digital (tiraje mici) fie ca aveti nevoie de tipar offset pentru tiraje medii si mari. Dispunem de personal calificat pentru a asigura servicii de calitate.

Vrem sa fim tot mai buni in domeniul nostru, vrem sa mentinem un mediu de lucru format din profesionisti, oameni pasionati de munca lor, dedicati si talentati. Vrem clienti multumiti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dnb Print SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dnb Print SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dnb Print SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.045