Direct la continutul paginii »

Model M SRLAm pornit aceasta afacere in 1992 fiind una din primele tipografii offset din Bucuresti cu capital integral romanesc.

Intelegem importanta unei decizii corecte atunci cand alegeti o tipografie iar noi suntem pregatiti sa tiparim pentru dumneavoastra.

Lucrarile tipografice sunt mijloace care va pot propulsa in efortul de comunicare cu partenerii de afaceri si va pot aduce noi atuuri in competitia acerba de pe piata.

Toate lucrarile tipografice publicitare au nevoie de un singur acoperis stiind ca este mai rapid si mai ieftin sa executati totul intr-un singur loc.

Tipografia Model M Bucuresti este alegerea buna pentru cei care se afla in cautarea unor servicii tipografice de inalta calitate la costuri de productie.

Machetare departamentul de creatie cu o experienta de 19 ani in domeniu, va poate executa macheta grafica, design, Computer to Plate (CTP) si tehno-redactare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Model M SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Model M SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Model M SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.293