Direct la continutul paginii »

Bijuteria Amaris SRLConfectionam pentru dumneavoastră modele de verighete personalizate, gravate, înscrise pe interior dar și pe exterior.

Executăm la comandă: insigne, medalii, medalioane, plachete, decorații, trofee. Atelierul nostru de verighete și gravuri și-a câștigat încrederea și respectul clienților datorită seriozității și promtitudinii.

Echipa noastră este formată din bijutieri profesioniști, creativi și încercăm în fiecare zi să satisfacem cele mai exigente pretenții, reușind să ducem la bun sfârșit orice comandă dificilă.

Deasemenea executăm gravură de orice fel în suprafața plană sau cilindrică, gravăm sau decupăm orice placă sau verighetă din metale neferoase.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bijuteria Amaris SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Bijuteria Amaris SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bijuteria Amaris SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.970